Despre noi

Despre noi 2017-05-18T23:03:25+00:00

Cine suntem?

Nemo Shipping este o agentie de crewing fondata in 2010 si acreditata de catre AUTORITATEA NAVALA ROMANA si ISO 9001, stabilita in Constanta, Romania.
Evolutia rapida a facut ca Nemo Shipping sa fie una dintre cele mai populare companii atat in domeniul crewingului cat si printre navigatori . Oferim servicii complete de crewing incepand de la recrutare pana la managerierea si pregatirea atat a ofiterilor cat si a nebrevetatilor.

De ce sa alegi Nemo Shipping?

  • Detinem o vasta baza de date cu personal experimentat si certificat in conformitate cu STCW, ISM, si Conventia MLC;
  • Personalul este atent selectionat pentru a satisfice pe deplin solicitarile clientilor nostri;
  • Navigatorii romani sunt apreciati si recunoscuti in toata lumea datorita seriozitatii si profesionalismului lor care a fost demonstrat de-a lungul timpului;
  • Agentia noastra de crewing este certificata si detine toate certificarile conform MLC.

Cum functionam?

Oferim servicii de crewing de calitate intrucat scopul nostru este de a satisfice toate partile implicate in special armatorii si navigatorii fiind elementele esentiale ale lantului de crewing.
Serviciile de calitate oferite ce ne prezinta ca fiind o alegere, sunt bazate pe standarde profesionale inalte, de la procesul de recrutare a navigatorilor certificati STCW si superior calificati in functie de solicitarile armatorilor si cerintele tipului de nava pana la pregatirea si plasarea navigatorilor care indeplinesc cerintele clientilor nostri.